Svečane ženske obleke, maturantske in večerne obleke

Se pripravljate na svečano priložnost, ko bi želele izgledati kar najbolje? Ne glede na to, kakšen dogodek vas čaka – poroka, maturantski ples ali gala večerja – izkoristite ga ter se oblecite v glamurozno obleko, v kateri se boste počutile edinstveno, a tudi udobno.

Ženske večerne, maturantske in svečane obleke


V našem salonu smo za vas pripravili vrhunsko izbiro elegantnih oblek v različnih odtenkih, dolžinah ter krojih, med njimi so tudi lahkotnejše cocktail obleke za večerne priložnosti. Na enem mestu boste našle prav tisto, kar si želite, ne glede na vašo starost ali obliko postave.

Za dovršen modni videz so poleg svečane obleke modni dodatki prav tako pomembni. Pri nas boste lahko izbrale vse kar boste potrebovale za nepozabno praznovanje: udobne in modne svečane čevlje, oglice, uhane in druge vrste nakita, torbice, rokavice, pa tudi modno, udobno in dovršeno spodnje perilo za poroke in druge posebne priložnosti.

Za vse barve oblek boste pri nas našli tudi barvno usklajene čevlje, za katere poskrbimo v našem Barvnem studiu. Prepričajte se o prednostih naše ekskluzivne storitve barvanja čevljev v poljubne barvne odtenke.

Raznolika in bogata ponudba stilov

Z našo ponudbo oblek in dodatkov želimo nagovoriti vse, ki so vam blizu moda, eleganca, skladnost linij, kakovostni materiali in brezhibna izdelava. Skrben izbor oblek obsega elegantne večerne obleke pa tudi cocktail obleke za bolj sproščene in svečane dnevne priložnosti.

V naših svečanih oblekah boste edinstvene in ne le ene od mnogih.

Za veliko večino naših oblek nudimo tako nakup kot izposojo, nekateri modeli pa so le v prodajnem programu. Več o značilnostih posamezne opcije ter o cenah si preberite na strani Izposoja in nakup obleke.

Krajše svečane obleke za priče in mame

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.