Obiščite nas!

Vsaka nevesta in ženin sta za nas dragocena, edinstvena in pomembna, vsak poročni par neponovljiv in vreden vse pozornosti. Zato si želimo vzeti čas in z vami doživeti potovanje do poročne obleke, ki bo samo za vas in eden od najlepših spominov vajine poročne zgodbe. DOBRODOŠLI PRI NAS!

Mod'Art

Kako do razstavno-prodajnega salona?

Po avtocesti (izvoz Domžale): Sledite oznakam proti Domžalam (600 m). Čez most preko Kamniške Bistrice, mimo nogometnega stadiona in Mercator centra Domžale (na desni). Ko stojite v semaforiziranem križišču, pred seboj že vidite razstavno-prodajni salon.

Iz smeri Ljubljana Šentjakob: Po glavni cesti mimo Dragomlja, do prvega semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno (v smeri proti avtocesti). V naslednjem semaforiziranem križišču (čez 300 m) zavijete levo in na vaši levi strani (v križišču) se nahaja razstavno-prodajni salon.

Iz smeri Trzin: Pri bencinskem servisu (Petrol) zavijete proti centru Domžal in v prvem semaforiziranem križišču (1,2 km) peljete naravnost (v smeri avtoceste). Čez 300 m v semaforiziranem križišču zavijete levo – Mod’Art – na levi strani ceste (v križišču).

Iz smeri Kamnik: skozi center Domžal, mimo blagovnice Vele (Tuš). V križišču zavijete levo (v smeri avtoceste) in peljete še 300 metrov do naslednjega križišča, kjer zavijete levo. Razstavno-prodajni salon se nahaja (v križišču) na levi strani ceste.

Parkiranje je mogoče v neposredni bližini objekta.

Še droben nasvet! Ker želimo, da je tudi za vas izbira poročne obleke kar se da prijetno in čim manj stresno opravilo, vam priporočamo, da se za termin obiska dogovorite vnaprej. Tako se vam bomo mogli v času, ki si ga boste izbrali, resnično v celoti posvetiti. Svetujemo izbiro dopoldanskih ali zgodnejših popoldanskih terminov.

Pokličite nas (01 724 45 88 ali 031 368 468)—z veseljem vas pričakujemo!

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.