Barvni studio

Barvna uskladitev celostne podobe

Imate barvito poročno ali svečano obleko, pa ste v zadregi, kako boste našli barvno usklajeno obutev? Ste se že poročili, pa želite svoje poročne čevlje še nositi, a bi vam bolj prav prišli v drugačni barvi?

Prav vam nudimo ekskluzivno storitev barvanja čevljev v poljubne barvne odtenke.

V našem barvnem studiu poskrbimo, da bodo naši čevlji ali torbice iz satena ali svilenega satena pa tudi rokavice zaživeli v barvi, ki si jo boste izbrali. Barvanje opravimo ročno na podlagi vašega barvnega vzorca. Pri izbiri barve poročne ali svečane obleke se vam tako ni več potrebno ozirati na barvno ponudbo čevljev in torbic drugje, saj način barvanja, ki ga uporabljamo, omogoča doseganje poljubnega barvnega tona.

Možnost barvanja je pogosto še posebno dobrodošla po končani poroki, saj so beli ali krem čevlji in rokavice kasneje praviloma le še redko aktualni. Pri nas vam torej omogočamo, da boste barvno usklajene ne le na poroki, marveč tudi po njej – izberite si le vam ljubo barvo, naprej pa skrb prepustite nam.

Če čevljev ali torbice niste kupili pri nas, lahko kljub vsemu preverimo, ali jih je mogoče kvalitetno obarvati in nato barvanje opravimo tudi za vas.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.