Poročni in svečani čevlji

Od naših poročnih čevljev upravičeno pričakujte eleganco in udobje, del kolekcije pa je namenjen vsem, ki želite s čevlji še poudariti osebno modno noto ali pa želite kaj posebno glamuroznega. Bogat izbor stilov, materialov in modelov omogoča kombinacijo z vsemi stili poročnih in svečanih oblek. V ponudbi imamo tako ženske kot tudi moške čevlje za svečane priložnosti.

Poročni čevlji in modna elegantna obutev


Največja izbira v Sloveniji

Pri izbiri dodatkov posebna pozornost velja obutvi. Čeprav je čevlje zlasti izpod širših (poročnih) oblek le malo videti, je njihov izbor pomemben tako zaradi udobja, ki ga potrebujejo noge v dolgem in napornem dnevu, pa tudi zaradi elegance, ki jo nudijo le primerno izbrani čevlji.

Za eleganco je poskrbljeno z izborom modelov najboljših oblikovalcev, k dobremu počutju pa bodo prispevali najboljši materiali (usnjeni vložki za stopalo), odlična izdelava ter izjemen izbor višin in oblik pet. Med več kot 110 različnimi modeli lahko poleg satenastih čevljev izbirate čevlje iz usnja, naravne svile in drugih materialov. Da bo celosten videz povsem skladen, lahko k čevljem kombinirate še torbice iz enakih materialov.

Vsi ženski modeli so na voljo v velikostih od 36 do 41, nekateri pa celo v številkah od 35 (npr. Lisan, Billie, Joanne, Anika…) do 43. Višine pet segajo od 1,5 do 11 centimetrov. V ponudbi so tudi modeli, ki so nekoliko širši in so tako dobrodošla rešitev za širša stopala (npr. model Nicole).

Barvna preobrazba

Posebno dobrodošla lastnost več kot 60 različnih modelov ženskih satenastih čevljev iz naše ponudbe je možnost barvanja (v katerikoli odtenek) v našem barvnem studiu. To še posebno prav pride po poroki, saj kvalitetni in modni poročni čevlji ne bodo obležali v omari, ampak jih bomo za vas “oživili” v vam ljubo barvo.

Cene čevljev iz zadnjih kolekcij se gibljejo večinoma med 75 in 110 evri, posebno ugodni so zadnji pari (najdete jih na tej strani) in cene razprodajnih modelov.

 

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.