Pogosta vprašanja


Si lahko obleko pri vas izposodim ali kupim?

Za večino ženskih poročnih in svečanih oblek velja, da se lahko odločite za izposojo ali nakup, nekateri modeli pa so na voljo le za nakup.

Koliko časa pred poroko je potrebno rezervirati obleko?

Odvisno od termina poroke in tega, ali se odločate za nakup ali izposojo. Za poroke v ‘visoki poročni sezoni’ (npr. maj, junij, september) je priporočljivo obiskati salon vsaj 5-6 mesecev prej, sicer pa 3-4 mesece pred načrtovanim datumom poroke.

Se je treba za ogled oblek in pomerjanja naročiti?

Načeloma ne, vam pa rezervacijo vašega termina toplo priporočamo, saj imate v tem primeru prednost pri pomerjanju. Telefona za naročanje sta 01 724 45 88 in 031 368 468.

Je mogoča izposoja poročne obleke tudi nekaj dni pred poroko?

Seveda, iz naše široke ponube oblek vam lahko vedno ponudimo kaj primernega. Je pa izbira seveda večja, če pridete dovolj zgodaj.

Imate razprodaje poročnih oblek?

Obleke po razprodajni ceni lahko pri nas kupite tokom celega leta, zlasti ugodni so nakupi oblek iz našega programa izposoje.

Ali obleke odkupujete?

Ne, pri nas oblek ne odkupujemo.

 

Ali moške poročne obleke prodajate ali izposojate?

Na voljo imamo bogato ponudbo moških svečanih in poročnih obleke več priznanih proizvajalcev in blagoivnih znamk. Vse obleke so na voljo za nakup, izposoja je mogoča le za smokinge.

Se lahko pri vas oblečem od glave do pete?

Res je, v ponudbi imamo celoten program oblek in dodatkov za svečane priložnosti tako za ženske kot za moške.

Ženske poleg poročne obleke lahko pri nas dobite tudi poročne in svečane čevlje, vse vrste nakita in modnih dodatkov (torbice, tančice, rokavice …), spodnje perilo, steznike in dodatke za oblikovanje postave, samostoječe nogavice, podvezice, skratka vse, kar potrebujete za moden in popoln videz.

Moškim so poleg oblek na voljo svečane srajce (od ‘normal fit’ do ‘super slim fit’ krojev), telovniki, svečane kravate in plastroni, metuljčki, okrasni robčki, manšetni gumbi, usnjeni čevlji in pasovi ter drugi dodatki. Za kravate in telovnike je možna izdelava po naročilu povsem po vaših željah in zamislih.

Imate poročne čevlje na zalogi v vseh velikostih?

Za najaktualnejše modele poročnih čevljev skrbimo, da so stalno na zalogi v vseh velikostih od 36 do 41, tako da imate zanje možnost takojšnjega pomerjanja in nakupa. Poleg običajnih velikosti čevljev je nekatere modele mogoče dobaviti po naročilu tudi v velikostih 35, 42 in 43. Ekskluzivnejše stile si lahko ogledate v salonu, kjer so vam na voljo vzorčni modeli. Dobavni rok čevljev po naročilu je običajno med 7 in 14 dnevi, praviloma je krajši od 30 dni.

 

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.