Moške svečane, poslovne in maturantske obleke

Za moške – ženine, priče, svate, poslovneže in maturante – smo z veliko mero občutka za sodobno eleganco pripravili privlačen izbor različnih modelov svečanih ter formalnih oblek, srajc in vseh vrst modnih dodatkov, v katerih boste stilsko prepričljivi, udobje in dobro počutje pa zagotovljeno.

Moške poročne obleke, poslovne in maturantske obleke


Naša široka paleta krojev in modnih linij vam omogoča izbrati pravo obleko, s katero boste v najboljši luči izrazili svojo postavo, eleganco in urejenost, na vašo željo pa tudi svojo stilsko individualnost. Obleke so na voljo v velikostih od 44 do 62 ter v podaljšanih in krajšanih krojih.

Tkanine so kvalitetne, volne ali njihove mešanice, gladke ali s prefinjenimi vzorci senčenega in reliefnega videza. Nekatere bolj svečane obleke zaznamuje blag lesk, vse obleke pa so izjemno dobro nosljive in se ne mečkajo. V naši ponudbi boste našli široko barvno paleto, od različnih modnih odtenkov sive, rjave in modre, pa do klasične črne barve oblek, po naročilu so vam na voljo tudi bele in krem obleke.

K obleki vam bomo pomagali izbrati najprimernejši kroj in barvo srajce, telovnik, kravato, metuljček ali plastron in celo naramnice. Celotno opravo lahko še dopolnimo s primerno izbranimi usnjenimi čevlji najboljše izdelave in s pasom v enakem odtenku in materialu.

Izberite primeren kroj in stil moške obleke

Oblikovanje modnega videza za najrazličnejše svečane ali poslovne priložnosti zna biti precej naporno, izbira primerne obleke izmed mnogih stilov pa je šele začetek. Tu vam na pomoč radi priskočimo mi! Kontaktirajte nas ali pa kar obiščite na našem naslovu – z veseljem vam bomo pomagali pri iskanju ter izbiri primerne moške obleke in oblikovanju celostnega videza.

Pomembno je, da pri izbiri obleke vedno upoštevate naravo dogodka. Za poroko ali maturantski ples si boste morda zaželeli izstopati z nekoliko posebnimi barvami in kroji ali pa morda z materiali s pridihom leska ali žakardi, ki je v zadnjem času precej modni. Vsekakor upoštevajte dnevi in letni čas ter okolje, v katerem bo potekal dogodek. Slovesnost dogodka, zlasti na poroki pa tudi razliko s pričami in svati, poudarita izbran telovnik in svečana kravata z naprsnim robčkom. Ta dodatka sta izjemna priložnost za izražanje osebne note in kreativnosti v oblačenju.

Formalno obleko za različne poslovne dogodke boste verjetno izbrali malce drugače. V ta namen običajno posežemo po temnejših, klasičnih barvah (črna, siva ali temno modra), ki jih dopolnimo z umirjeno ter ujemajočo kravato z diskretnim vzorcem ter elegantnimi čevlji, s katerimi boste ustvarili profesionalen vtis.

Ker je značilnost dobre moške obleke, da se odlično prilega vaši postavi ter meram – le v takih se boste tudi dobro počutili – bomo pred vašim nakupom poskrbeli za natančno določitev optimalne velikosti in najprimernejšega kroja. Slednjega prilagodite tipu vaše postave, pa tudi vašim osebnim preferencam. V zadnjem času so v modi predvsem telirane moške obleke, ki zagotavljajo mladostno sodoben videz z noto dinamike. Kakovostni materiali, dodelani kroji in skrbna izdelava bodo kvaliteto vaše obleke še izboljšali. Pri naši ponudbi oblek posvečamo pozornost tudi manj vidnim detajlom, denimo podlogi suknjiča, ki še posebno vpliva a njegovo obliko pa tudi na to, da se bo suknjič vašemu telesu odlično prilegal, srajca pa se ne bo mečkala.

Srajce in modni dodatki izražajo vašo osebno noto

Seveda bodite pri izbiri moške obleke pozorni na njeno kvaliteto ter udobje nošenja, vendar nikar na račun vašega osebnega stila. V našem salonu boste našli široko paleto svečanih srajc, ki so krojene za vse tipe postav. Modeli segajo od komfortnejših do ozkih in povsem teliranih »superslim-fit« krojev. Široka izbira tipov in oblik ovratnikov omogoča izbrati srajce za vse vrste kravat, plastronov ali metuljčkov, ki prav tako tvorijo pomemben del naše ponudbe modnih dodatkov za moške. K pridihu svečanosti bodo svoje dodali še estetski manšetni gumbi.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user modartsalon does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.