Srajce, manšetni gumbi

Srajce in manšetni gumbi

Modeli in kroji: V ponudbi imamo več kot 20 različnih visokokvalitetnih modelov svečanih srajc. Večina modelov ima dolge rokave z manšetami in skrite gumbe na sprednji strani. Manšete so enojne ali dvojne, različnih širin in oblik. Srajce so krojene za vse tipe postav, modeli segajo od komfortnejših do ozkih in povsem teliranih “superslim-fit” krojev. Široka izbira tipov in oblik ovratnikov vam omogoča izbrati srajce za vse vrste kravat, plastronov ali metuljčkov.

Barve in materiali: Paleta barv obsega različne odtenke krem barv, ki so idealne za kombiniranje k ženskim poročnim oblekam, bela ter svečana modro-siva. Strukture blaga so nevtralne in kot take idealne za kombiniranje k vsem vrstam oblek. Videzi površin so lahko mat, pol-mat ali lesk. Vse srajce so izdelane iz naravnih materialov – bombaža ali bombažno-viskoznih mešanic, kar moškim pri nošenju zagotavlja optimalno udobje.

Velikosti: Na zalogi so v številkah od 38 do 45, srajce s podaljšanimi rokavi so na voljo po naročilu.

Manšetni gumbi so nepogrešljiv moden in uporaben dodatek k svečani srajci, ki še poudari slavnostni pridih. Naš izbor obsega modele v različnih materialih in barvah, vsi gumbi so varno shrajeni v ličnih šatuljah.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.