Poročno spodnje perilo

Pravilna izbira perila je osnova za učinkovito oblikovanje postave, enkraten izgled poročne obleke in dobro počutje. Naj bo poročno spodnje perilo še prav posebej skrbno izbrano, saj poročno noč zaznamuje tudi pridih razkošne romantike in nepozabnosti.

Poročno perilo, nogavice in podvezice


Naše kolekcije zaznamujejo udobje, moden dizajn, učinek oblikovanja, kvalitetna izdelava in pridih ženstvene zapeljivosti. Bogat izbor vam omogoča najti idealen model k vaši poročni ali svečani obleki in za popolno oblikovanje postave, da bodo dekolte, pas in boki poudarjeni tako, kot morajo biti. Oblikovanje in izdelava sledita želji, da je perilo čim manj opazno izpod obleke.

Med najpomembnejše značilnosti modrčkov iz naše ponudbe sodijo poglobljeni dekolteji in hrbtni izrezi (primerni za vse kroje poročnih oblek), snemljive naramnice, funkcije oblikovanja postave in predoblikovane košarice za idealne obline (push-up, podloženi nedrčki in nedrčki z oporo – vse v velikostih od 70 A do 105 D).

Hlačke so v krojih tanga, slip (klasični), brazilke in hlačke s pasom, vse v velikostih od S do XL, nekatere celo do XXL.

Kakovostno vezenje in okrasni detajli ustvarjajo moden in mladosten videz, nežna čipka ali predeli transparentnih linij pa pri nekaterih modelih še poudarijo čutnost. Kot nalašč za poročni dan!

K izbranemu spodnjemu perilu sodijo kvalitetne ženske nogavice. Lepe in privlačne so samostoječe nogavice, ki se zaključijo z obrobo iz čipke ali materiala, ki je del nevestinega spodnjega perila. V našem prodajnem salonu so vam na voljo 10-, 15- in 20-denske gladke nogavice v več odtenkih, med drugim v kožni (cosmetic) in krem (ivory) barvi, ki sta najpogostejši izbiri za kombiniranje s poročno obleko.

V Mod’Artu vas torej čaka bogata izbira kakovostnega in cenovno zelo dostopnega poročnega spodnjega perila, steznikov, (samostoječih) nogavic, podvezic, svilenih večernih haljic, hlačk za oblikovanje postave z visokim in srednjim pasom ter drugih modnih dodatkov.

Vsi ti naši izdelki so pakirani v lični embalaži in tako primerni tudi kot darilo.

Le najlepše naj bo prava izbira za čarobne poročne trenutke!

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user modartsalon does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.