Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja pri izposoji in nakupu oblek.

Mod'Art

Naročanje za pomerjanje oblek

Za pomerjanje in izbiranje (nakup ali najem) poročne in svečane ženske ali moške obleke ter svetovanje za celostno podobo priporočamo naročanje in rezervacijo osebnega termina obiska. Za ostale nakupe rezervacija termina ni potrebna.

Za rezervacije terminov ali dodatne informacije smo vam na voljo na vseh naših kontaktnih naslovih, ki so objavljeni na naši spletni strani.

Potrditev rezervacije ali naročila obleke

Rezervacija poročne obleke za najem je potrjena s plačilom are. Preostanek do celotne cene izposoje naročnik/naročnica izposoje plača pred oziroma najkasneje ob prevzemu obleke.

Ara za obleko ni vračljiva ali zamenljiva oziroma vnovčljiva za plačilo drugih storitev ali izdelkov.

Kaj vključuje cena (izposoje) obleke?

V ceno izposoje so poleg najema obleke vključeni stroški vseh pomerjanj, svetovanja, šiviljskih prikrojitev oz. prilagajanja mer obleke, čiščenje pred in po izposoji ter šal po izbiri, v primeru, da k obleki sodi krinolina, pa tudi najem te.

Pri nakupu stroški morebitnih šiviljskih prilagoditev niso vključeni v ceno, oziroma so predmet dogovora.

Za izposojo ali nakup obleke omogočamo obročno plačilo. Prevzem obleke je možen, ko je obleka (ali najemnina) v celoti plačana.

Prevzem obleke

Mod Art d.o.o. se obveže, da bo izbrana obleka (in pripadajoči dodatki) v dogovorjenem roku pripravljena za prevzem. Prevzem obleke je praviloma ob drugem (šiviljskem) pomerjanju. Priporočamo, da obleko prevzame nevesta, ki jo pred prevzemom še enkrat pomeri in se prepriča, da je obleka pripravljena, kot je dogovorjeno.

Dodatni posegi v obleko (likanje, šivanje, čiščenje, ipd.) v času izposoje niso potrebni in dovoljeni.

Da bi se izognili nenamernemu poškodovanju, je z izposojeno obleko in dodatki potrebno ravnati skrbno in primerno pazljivo, skladno z navodili, ki jih damo ob prevzemu obleke. V primeru poškodb (npr. raztrganine ali druge fizične poškodbe, neodstranljivi madeži) nosi stroške nastale škode naročnica/naročnik izposoje.

Vračilo izposojene obleke

Vračilo obleke in izposojenih dodatkov je prvi delovni dan po poroki do 12. ure. Odstopanja so možna po predhodnem dogovoru ob prevzemu obleke. Za vsak dan zamude se zaračunava 25 evrov zamudnine.

Ob vračilu zelo zamazane obleke se zaračunavajo stroški dodatnega čiščenja, v primeru poškodb na obleki pa tudi šiviljski popravki raztrganin oziroma nastala škoda. 

Skrb za izposojeno poročno obleko

Poročno obleko, ki ste si jo izbrali, smo za vas skrbno pripravili, saj želimo, da bi v njej preživeli nepozabno lep poročni dan. 

Prosimo vas, da z izposojeno obleko skrbno ravnate. Pred prevzemom vam bomo dali nasvet, kako ravnati z obleko, da bi se izognili nenamernemu poškodovanju. Tako kot vi, namreč želijo za vami v njej zablesteti in uživati tudi druge neveste. Hvaležni smo vam tudi v njihovem imenu.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.