Dobrodošli v salonu Mod’Art

Za vas si želimo vzeti čas in z vami doživeti potovanje do najlepše obleke, ki bo samo za vas in eden od najlepših spominov vašega praznovanja.

Mod'Art

Predstavitev salona

V našem poročnem salonu vam želimo poleg dobre izbire kvalitetnih ženskih in moških poročnih ter svečanih oblek in modnih dodatkov ponuditi tudi prijetno izkušnjo priprav na poročni dan, ki so povezane z zunanjim videzom neveste, ženina in para kot celote. Z izbrano in celovito ponudbo poročne mode na enem mestu želimo bodočim mladoporočencem ponuditi “vse najboljše iz sveta poročne in svečane mode”, zagotoviti dober nasvet in pomoč pri izbiri obleke in dodatkov v sproščenem vzdušju sodobno urejenega salona ter vam tako olajšati in polepšati pripravo na poročni dan.

Popolna ponudba na enem mestu

Združujemo ponudbo priznanih in preizkušenih blagovnih znamk ženskih in moških poročnih ter svečanih oblek, maturantskih oblek, čevljev, spodnjega perila, nakita in vseh vrst modnih dodatkov, vse to pa povezujemo in nadgrajujemo z našim znanjem, več kot 26-letnimi izkušnjami in predanostjo svojemu delu.

Pri nas se lahko poleg nevest in ženinov v celoti opremijo tudi priče, družice, svatje, maturantke in maturanti, birmanci, prvoobhajanke in vsi, ki iščete modne obleke in dodatke za svečane ali poslovne priložnosti.

Z vami in za vas na poti do obleke vaših sanj

Za prav vsakega od vas si bomo vzeli čas in poiskali najboljše obleke za poroko, maturo ali drug svečan dogodek in praznovanje. Potrudili se bomo, da vam bo naša skupna pot do obleke vaših sanj prijetna izkušnja, ki bo pripomogla, da boste v izbrani obelki preživeli nepozabno lep dan, ta pa vam bo tudi zato ostal v najlepšem spominu.

DOBRODOŠLI PRI NAS!

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.