Naša skupna pot od izbire obleke do vaše poroke

Če se boste odločili za najem obleke v našem salonu, bomo morali v času do vaše slovesnosti poskrbeti še za šiviljske prilagoditve obleke. Obenem smo vam s celovito ponudbo modnih dodatkov in stilskimi nasveti na razpolago kot pomoč in podpora pri oblikovanu vaše celostne podobe. Naj vam v nadaljevanju kratko orišemo glavne korake, ki nas skupaj čakajo od izbire obleke do vaše poroke oziroma svečanega dogodka.

Mod'Art

Prvo pomerjanje in izbira obleke

Brez kakršnih koli obveznosti lahko pomerjate obleke, ki se vam zdijo najprimernejše. Med več kot 370 oblekami v našem salonu lahko pomerite različne modele, kot jih boste izbrali glede na svoj stil, vaš proračun in zlasti z mislijo na vašo idejo o poroki.

Priporočamo, da pred obiskom v salonu na naši spletni strani izberete modele, ki so vam najbolj všeč, in naredite prvi izbor, ki ga bomo v salonu skupaj še dopolnili. Število oblek, ki jih želite pomeriti, ni omejeno, a izkušnje kažejo, da pomerjanje pet do deset modelov večinoma že ponudi jasen odgovor o tem, katera obleka je prava izbira za vas.

Da dobite pravi vtis o vašem celostnem videzu, k obleki lahko hkrati kombinirate različne vrste nakita, čevlje in druge modne dodatke iz naše bogate ponudbe.

Ko se odločite za najem obleke, jo za vaš izbrani datum poroke ali slovesnosti rezerviramo. V primeru nakupa, obleko naročimo in vas seznanimo z natančnim datomom dobave ter z vsemi ostalimi pomembnimi podatki.

Za termin šiviljskih prilagoditev oziroma prikrojitev obleke vaši postavi in željam se dogovorimo naknadno, o natančnem datumu se dogovorimo približno mesec dni pred vašo slovesnostjo.

Rezervacija izposoje ali nakupa obleke je potrjena s podpisom naročilnice in s plačilom are.

Izbira modnih dodatkov, nakita in spodnjega perila

Svetujemo, da izbirate in pomerjate dodatke, ko ste oblečeni v izbrano obleko, saj si boste le tako dobro predstavljali, kakšen je njihov učinek na celostni videz in vaše počutje. Izbira modnih dodatkov v našem salonu je izjemno velika, tako da lahko poskrbimo za vse modne detajle ‘od glave do pete’ – čevlje in torbice, nakit, spodnje perilo, steznike in dodatke za oblikovanje postave, nogavice, pajčolane, rokavice…

Zadnji rok za izbiro čevljev (in spodnjega perila oz. modrčka za k ženski poročni obleki) je, ko pričnemo s šiviljsko prilagoditvijo izbrane obleke, saj dolžino obleke definira višina pete čevljev, modrček pa je nujen za optimalno prilagoditev širine obleke v zgornjem delu.

Pomerjanje za šiviljsko prilagoditev obleke

Okvirno mesec dni pred poročnim datumom vas pokličemo ali kontaktiramo na način, ki ga želite (na telefonsko številko ali e-poštni naslov), ter se z vami dogovorimo za termin pomerjanja za šiviljsko prilagoditev obleke. Ob dogovorjenem času vas bo obleka čakala za pomerjanje. Da bo obleka idealnih mer, na tem pomerjanju potrebujete spodnje perilo (vsaj modrček) in čevlje – te lahko kupite v našem razstavno-prodajnem salonu bodisi že ob izbiranju obleke, ob tem pomerjanju ali kadarkoli vmes.

Ob koncu se bomo dogovorili za termin drugega šiviljskega pomerjanja, ko bomo preverili, če vam obleka resnično pristoji, kot je potrebno. Običajno je drugo pomerjanje tudi končno, ko obleko lahko prevzamete.

Končno pomerjanje in predaja obleke

Z vso skrbnostjo bomo pripravili vašo poročno obleko tako, da bo v popolnosti pripravljena, da boste v njej lahko ponosno stopili na novo življenjsko pot. Obleko boste pred prevzemom lahko še enkrat pomerili, če boste želeli tudi z vsemi izbranimi poročnimi dodatki.

Vračilo izposojene obleke

Rok za vračilo obleke je prvi delovni dan po poroki oziroma slovesnosti v dopoldanskem času (od 9. ure dalje) ali po dogovoru. Ko izposojeno obleko in dodatke vrnete, skupaj še preverimo, da smo prevzeli vse, kot je bilo dogovorjeno.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.