Poročni in svečani čevlji

Od naših poročnih čevljev upravičeno pričakujte eleganco in udobje, del kolekcije pa je namenjen vsem, ki želite s čevlji še poudariti osebno modno noto ali pa želite kaj posebno glamuroznega. Bogat izbor stilov, materialov in modelov omogoča kombinacijo z vsemi stili poročnih in svečanih oblek. V ponudbi imamo tako ženske kot tudi moške čevlje za svečane priložnosti.

Ženski poročni in svečani čevlji ter torbice


Pri izbiri dodatkov posebna pozornost velja obutvi. Čeprav je čevlje zlasti izpod širših oblek le malo videti, je njihov izbor pomemben tako zaradi udobja, ki ga potrebujejo noge v dolgem in napornem dnevu, pa tudi zaradi elegance, ki jo nudijo le primerno izbrani čevlji.

Optimalno udobje je ena od velikih prednostih naših čevljev, v notranjosti so namreč obdelani s posebno peno, ki nogam zagotavlja popoln komfort.

Največja izbira poročnih čevljev v Sloveniji

Med več kot 100 različnimi modeli boste zagotovo našli čevlje zase.

Vsi ženski modeli so na voljo v velikostih od 36 do 41, nekateri pa celo v številkah od 35 do 43 (npr. Lisan, Billie, Joanne, Anika…). Višine pet segajo od 1,5 do 11 centimetrov, njihove oblike pa so izjemno raznolike, od ozkih, špičastih, do širokih ali celo integriranih s podplatom.

Med drugim imamo v ponudbi t.i. “plus fit” modele, ki so nekoliko širši in so tako dobrodošla rešitev za širša stopala (npr. model Nicole). Nekaj modelov ima odebeljen podplat (platformo), ta omogoča boljše udobje pri hoji tudi pri visokih petah. Zgornji del čevljev je izdelan bodisi iz usnja, visokokakovostnega satena ali sodobnih materialov, ki zagotovijo še posebno glamurozen pridih. Nekateri modeli so še dodatno dodelani z detajli iz čipke, s kristali, z glamuroznimi brošami ali finimi bleščicami. Vsi čevlji imajo stopalni vložek iz naravnega usnja.

Za vse čevlje iz satena je mogoče izbrati poljubno barvo, to možnost nudimo v našem Barvnem studiu.

Cene čevljev iz najnovejših kolekcij se gibljejo okvirno med 75 in 115 evri, posebne ugodnosti (do 70% popusti) pa veljajo za zadnje pare in razprodajne modele (galerija na koncu te strani).

Najnovejši modeli

Bogata izbira …

Torbice

Z elegantno torbico, ki je stilsko v celoti usklajena s čevlji, je videz še popolnejši. Navsezadnje je to tudi povsem praktičen dodatek.

Pri nas lahko kupite torbice iz enakih materialov kot so čevlji, tudi zanje omogočamo izbiro poljubnih barvnih odtenkov v  Barvnem studiu.

ČEVLJI, ZADNJI PARI – popusti do 70 %

Barvna preobrazba

Posebno dobrodošla lastnost vseh naših ženskih čevljev in torbic, ki so prevlečene s satenom, je možnost barvanja v katerikoli odtenek v našem Barvnem studiu. Ta prednost še posebno prav pride po poroki, saj kvalitetni in modni poročni čevlji in torbice ne bodo obležale v omari, ampak jih lahko prinesete v barvanje in jih bomo za vas “oživili” v vam ljubo barvo.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user modartsalon does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.