Krinoline in drugi poročni dodatki

Da bodo vsi poročni detajli popolni, smo za vas pripravili še vrsto drugih dodatkov: krinoline za pomoč pri oblikovanju volumna in oblike krila, dekorativne sponke za vlečke poročnih oblek, dežnike in senčnike za varovanje pred vremenskimi neprilikami ali fotografsko kuliso, blazinice za poročne prstane....

Krinoline in drugi poročni dodatki


Čeprav ima večina naših poročnih oblek, ki imajo voluminoznejše krilo, že vdelano bogato večplastno podlogo, so lahko krinoline priročen dodatek, ki sooblikuje formo krila in pomaga narediti korak neveste še udobnejši. Krinoline so pri izposoji ženske poročne obleke že vključene v ceno najema, lahko pa kupite tudi povsem novo. Izbira njihovih oblik in obsegov je izjemno široka.

Dekorativni pasovi so praktičen in hkrati stilski modni dodatek. Z njim nevesta lahko premišljeno poudari vitkost v pasu, obleki doda osebno noto ali pa kanček glamuroznega leska. Izbrana ponudba pasov raznolikih stilov, barv in širin omogoča najti optimalno kombinacijo za številne sloge oblek.

Pred dežjem ali premočnim soncem vas bodo na poročni dan obvarovali naši dežniki in senčniki. Izbirate lahko med klasično okroglo in srčasto obliko, z napisom (med drugim tudi “Just Married”, “You are my sunshine”) ali brez. Velikost dežnikov je idealna za poročni par. Na voljo tudi čipkasti senčniki za neveste. In ne pozabite, dežniki so lahko odličen pripomoček za fotografsko ‘kuliso’!

Blazinice za poročne prstane so lepa podlaga za izpostavitev tega pomembnega poročnega simbola, ki si ju med obredom ali protokolom izmenjata mladoporočenca. Izbirata lahko med različnimi oblikami  in velikostmi blazinic, z dekorativnimi elementi (npr. trakovi, čipke, pentlje, kristali…) ali brez. Izdelamo pa tudi blazinice povsem po vaših zamislih.

 

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user modartsalon does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.