Obisk salona in spremstvo

Odločili ste se za pomerjanje in izbiro obleke v našem salonu. Priporočamo, da si za obisk rezervirate osebni temin pomerjanja, saj vam želimo nameniti vso pozornost in zagotoviti čas, ki bo le za vas. Želimo, da vam tako naše osebje kot tudi vaše spremstvo olajšamo proces izbire obleke in če se vam bodo ob koncu orosile oči, naj bodo to solze radosti, ne solze stresa. Zato naslednjih nekaj besed namenjamo vam in njim, preden nas obiščete.

Mod'Art

Rezervirajte osebni termin pomerjanja

Pri načrtovanju poroke je izbira poročne obleke gotovo eno pomembnejših opravil. Da bo obisk salona in pomerjanje oblek potekalo brez nepotrebne naglice, vi pa boste mogli v miru in dobro izbrati obleko in dodatke, vas spodbujamo, da si predhodno rezervirate osebni svetovalni termin.

Poiščite naše kontaktne podatke in stopite v stik z nami. Morda še najbolje kar po telefonu, saj se tako najhitreje uskladimo za termin, kajti pogosto so najaktualnejši dnevi in ure zasedene že precej vnaprej.

Izberite umirjen termin in si naredite prijeten dan

Če je mogoče, naj bo dan, ki ste ga namenili iskanju poročne obleke, čim bolj umirjen, saj se utrujeni in napeti ne boste mogli docela posvetiti zahtevnemu opravilu. Prav zato termini po koncu vašega delovnika niso najbolj priporočljivi. Preizkušeno najboljši termini so v dopoldanskih ali zgodnjih popoldanskih urah, ko je praviloma manj gneče, vi pa ste tudi še dovolj polni energije, da lahko vse svoje čute namenite odkrivanju vaše obleke.

Dan, rezerviran za izbiro poročne obleke, si naredite kar se da prijeten. To vam bo pomagalo k dobri odločitvi. Če je le mogoče, si tik predno odidete na pomerjanje privoščite sproščujočo prho in uporabite blag deodorant. Veselite se tega posebnega dogodka, saj bo nekakšen uvod v nepozabna poročna doživetja. Zato nikar ne pričnite iskanja poročne obleke slabe volje in brez osebne odločitve ali po napornem delovniku.

Vaše spremstvo ob pomerjanju je pomembno

Z vami so dobrodošli vaši spremljevalci, priporočamo pa, da izberete največ tri, štiri. Pomembno je, da so vam dovolj blizu in poznajo vaš okus ter da bodo znali primerno podpreti vaše želje in ne iskali obleke, v katero bi se oblekli sami.

Torej dobro premislite koga želite za spremljevalca pri tem zahtevnem in občutljivem opravilu. Če sledimo tradicionalnim pravilom, ta čast pripada nevestini materi, izkušnje pa govorijo v prid dejstvu, da je ena od najprimernejših spremljevalk bodoče neveste tudi njena najboljša prijateljica.

Dobrohotni nasveti prevelikega števila oseb vas lahko dodobra zmedejo, česar si še zlasti pri pripravi na poroko gotovo ne želite. Če jim kljub vsemu prisluhnete, ne izberite obleke le zato, da bi jih zadovoljili. 

Če ne veste, koga bi povabili s seboj, povabite osebo, katere okus je dovolj podoben vašemu in ki čuti, kaj vam je pomembno, poleg tega pa se v družbi z njo počutite prijetno.

Obleka na obešalniku izgleda povsem drugače kot na vas

Da obleko lahko dobro izberete, jo morate pomeriti, saj si boste le tako lahko v celoti predstavljali, kako je obleka videti na vas in kako se v njej počutite.  Zgolj z ogledovanjem oblek v katalogu ali na obešalniku si namreč ne morete kaj prida pomagati.

Bodite pripravljeni nameniti vsaj uro svojega časa, da boste lahko pomerili več modelov in odkrili takega, ki vam je pisan na kožo. V Mod’Artu vam želimo pri tem pomagati, zato si v času vašega obiska vzamemo čas le za vas in se skupaj z vami odpravimo na pot do vaše najlepše obleke.

Jasno izrazite svoje želje

Svoje želje in pričakovanja glede obleke in videza izrazite na čim bolj jasen in oprijemljiv način – morda kar s slikami ali krajšim seznamom oblek, da bomo dobili začetni vtis o vašem stilu in idejah. V pogovoru z vami bomo skupaj izbrali nekaj modelov, ki se najbolje podajo vaši postavi in odražajo vaše želje, vi pa si v miru izberite obleke, ki jih resnično želite pomeriti.

Izkušnje kažejo, da je optimalno pomeriti pet do deset oblek, a ne več kot še enkrat toliko. Če boste pomerile preveč oblek zapored, boste navsezadnje zgolj utrujene, oddaljile pa se boste tudi od vaših resničnih želja in predstav.

Zaupajte svojemu notranjemu občutku

Z vsem znanjem in izkušnjami se potrudimo, da vam pomagamo najti obleko, ki se najbolje poda vaši postavi, poudari vaše pozitivne plati in skrije morebitne pomanjkljivosti, a glede dokončne izbire vas bo najbolje usmeril vaš notranji občutek.

Skratka, predvsem prisluhnite sebi, pravi čas za odločitev o izbiri obleke je namreč takrat, ko to tudi osebno čutite. Model, v katerem se docela dobro počutite, je obenem tisti, v katerem najbolje izgledate. Če se boste že v prvi obleki počutile zares dobro, se odločite zanjo, prava bo, verjemite.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.