Priprave na poroko

V središču naše pozornosti

Pred vami so eni najlepših trenutkov vašega življenja, zato se v vas poraja obilo prijetnih čustev in občutij, morda tudi s kančkom negotovosti, kako boste izgledali. Želite si, da bi se ta dan počutili najlepše, v vsej svoji naravni lepoti in s tem očarali tudi druge, zase pa ohranili čudovit spomin.

Pomembnosti tega nepozabnega in izjemnega dne za vas se zavedamo tudi mi. Zato bi vam radi z vso tenkočutnostjo, pozornostjo in strokovnostjo ter kakovostno ponudbo stali ob strani in z vami vse skupaj zaobjeli v najboljšo storitev, ki nas bo vse osrečevala.

Vaša enkratnost ter enkratnost vašega poročnega dne sta vredni le najboljšega. O vas ne bo govorila le obleka, pač pa tudi vaša osebnost, sproščenost, obraz, skratka vsi darovi, s katerimi razpolagate. In če boste s seboj in svojim videzom zadovoljni, bo poročni dan še lepši, spomin nanj pa bo ostal čudovit in radostno vznemirljiv.

Za nas ste dragoceni, edinstveni in pomembni, vsak poročni par neponovljiv in vreden vse pozornosti. Zato si želimo vzeti čas in z vami doživeti potovanje do obleke, ki bo samo za vas. Vse naše osebje, od osebnih modnih svetovalk do šivilj, je z dolgoletnimi izkušnjami odlično usposobljeno za svoje delo, vsem nam pa je skupen trud, da bi vam pripravili čudovito obleko, zagotovili najboljšo storitev in izpolnili vaša pričakovanja.

Predaja popolne obleke v vaše roke, še posebno pred poroko, je tudi za nas prav poseben dogodek. Po skupnem tesnem soustvarjanju, da bi vam pripravili obleko vaših sanj, je to priložnost, da vam zaželimo čudovit in nepozabno lep poročni dan ter obilje sreče na novi poti. Naj bo vaša poročna obleka eden od najlepših spominov vaše poročne zgodbe.

Hvala za vaše zaupanje.

mag. Martina Čižman, vodja salona

Naša skupna pot do vaše poročne obleke

Izbira poročne obleke

Z bogatimi, več kot 24-letnimi izkušnjami in nasveti, vam pomagamo izbrati vaši osebnosti in postavi najprimernejšo poročno obleko. Zagotavljamo vam vašo osebno svetovalko-stilistko, ki vas pri izbiranju in pomerjanju oblek spremlja in vam svetuje.

Pomerjanje ob izboru

Brez kakršnih koli obveznosti lahko pomerjate obleke, ki se vam zdijo najprimernejše. Da dobite pravi vtis o vašem celostnem poročnem videzu, k obleki lahko hkrati kombinirate najrazličnejši nakit, čevlje in vrsto drugih poročnih dodatkov, ki jih imamo v naši bogati ponudbi. Če se odločite za najem katere od oblek, jo za vaš izbrani termin rezerviramo (za termin šiviljskih prilagoditev obleke vaši postavi in željam se dogovorimo naknadno, približno mesec dni pred poroko/slovesnostjo). Rezervacija izposoje ali nakupa obleke je potrjena s podpisom naročilnice in s plačilom are.

Izbira modnih dodatkov, nakita in spodnjega perila

Svetujemo, da izbirate in pomerjate dodatke, ko ste oblečene v izbrano poročno obleko, saj si boste le tako dobro predstavljale vaš izgled na poročni dan. Izbira poročnih dodatkov v našem salonu je izjemno velika, tako da lahko poskrbimo za vse modne detajle ‘od glave do pete’ – čevlje in torbice, nakit, spodnje perilo, steznike in dodatke za oblikovanje postave, nogavice, pajčolane, rokavice… Izbiro dodatkov in nakita lahko skupaj z vami opravimo že ob izbiri obleke, svetujemo pa, da si izberete nakit najkasneje do časa, ko pričnemo s šiviljsko prilagoditvijo vaše izbrane obleke.

Pomerjanje za šiviljsko prilagoditev obleke

Okvirno mesec dni pred poročnim datumom vas pokličemo ali kontaktiramo na način, ki ga želite, ter se z vami dogovorimo za termin pomerjanja za šiviljsko prilagoditev obleke. Ob dogovorjenem času vas bo obleka čakala za pomerjanje, takrat bomo obleko prilagodili vašim meram in željam. Da bo obleka idealnih mer, na tem pomerjanju potrebujete tudi poročno spodnje perilo in čevlje – te lahko kupite v našem razstavno-prodajnem salonu bodisi že ob izbiranju obleke, ob tem pomerjanju ali kadarkoli vmes.Ob koncu se bomo dogovorili za termin drugega šiviljskega pomerjanja, ko bomo preverili, če vam obleka resnično pristoji, kot je potrebno. Običajno je drugo pomerjanje tudi končno, ko obleko lahko prevzamete.

Končno pomerjanje in predaja obleke

Z vso skrbnostjo bomo pripravili vašo poročno obleko tako, da bo v popolnosti pripravljena, da boste v njej lahko ponosno stopili na novo življenjsko pot. Obleko boste pred prevzemom lahko še enkrat pomerili, če boste želeli tudi z vsemi izbranimi poročnimi dodatki.

Vračilo izposojene obleke

Rok za vračilo obleke je prvi delovni dan po poroki oziroma slovesnosti v dopoldanskem času (od 9. ure dalje) ali po dogovoru. Ko obleko in izposojene dodatke vrnete, skupaj še preverimo, da smo prevzeli vse, kot je bilo dogovorjeno.

__________________________________________
.

Še nekaj nasvetov za uspešno iskanje poročne obleke

  •  Raziščite ‘teren’: vzemite v roke nekaj poročnih revij ter pobrskajte po spletu in si ustvarite sliko zadnjih trendov in modnih stilov.
  •  Imejte izbran vsaj letni čas in stil poroke. Tako boste imeli manj težav pri izbiri obleke, ki bo resnično primerna ‘poročnim okoliščinam’.
  •  Vprašajte se, kako globoko ste za izbiro (izposojo, nakup) želene poročne obleke pripravljene seči v žep – predvsem zato, da vas ne bi prevzelo nekaj, česar si ne mislite privoščiti.
  • Izberite zaupanja vreden poročni salon, z dobro ponudbo ter prijaznim in strokovnim osebjem. Za predloge in priporočila povprašajte prijatelje, znance in seveda ‘sveže’ neveste.
  • Ob izbiri poročnega salona imejte v mislih možnost, da dobite vse na enem mestu: poleg obleke tudi čevlje, nakit in druge poročne modne dodatke.
  • Izbira poročne obleke v spremstvu osebe, kateri okusu zaupate, bo neprimerno lažja in boljša, morda še celo zabavna. Če bo ‘spremljevalcev’ preveč, bo izbira precej težja, vaša negotovost pa večja.
  • Bodite odprti za predloge! Ne ostanite zgolj pri lastni predstavi poročnega videza ampak poskušajte še s čim drugačnim. Morda bo prav to tisto, kar iščete.
  • Zaupajte občutkom, vedele boste, kdaj je izbira prava. Počutile se boste udobno in samozavestno, in ne čudite se, če vas bo ta nepozabni občutek prevzel.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.