Modno svetovanje

Naj bo prav vse popolno

Želite poznati tri pomembne stvari, ki jih pri nakupu poročnega nakita ne smete prezreti?

1. Za poroko je primeren prefinjen in eleganten nakit.

Prav poroka je ena od priložnosti, ko je potrebno biti pri izbiri nakita posebno skrben. Ker naj bi tudi nakit odražal izvrstnost dogodka, se je potrebno nakitu cenenega videza že na daleč ogniti. Kupiti izbran nakit še ne pomeni, zanj zapraviti celo bogastvo, pač pa pomeni le biti zmožen izbrati takšnega, ki vas bo lično in z estetsko eleganco dopolnil.

2. Klasičen nakit je vedno v modi, a ni najboljša izbira za vse stile oblek.

Klasični materiali, kot naprimer zlato, srebro, (pol)dragi kamni, Swarovski kristali ter perle, ostajajo še vedno med najbolj priljubljenimi izbirami. Klasičen nakit v kombinaciji s poročno obleko nekoliko bolj poudari tradicionalnost poročnega slavja. Prednost izbire takega nakita je med drugim v tem, da je njegov ‘rok uporabnosti’ neomejen, saj ga praviloma opazneje ne zaznamujejo trenutne modne zapovedi.

A čeprav je ‘klasika’ večna, tak nakit ne sodi najbolje k poročnim oblekam izrazito modernega videza. Če se odločite za tak stil obleke, se raje ozrite po oblikovno drznejšem in kanček izzivalnejšem nakitu. Tudi v tem primeru ne moremo povsem mimo ‘klasičnih’ materialov, zlasti Swarovski kristalov in sladkovodnih perl. Njihovo kombiniranje z modernejšimi dodatki (trakovi, žičke, stekelca, laks…) in nove oblikovne rešitve vnašajo v svet poročne mode pridih sodobnosti in svežine. Tak nakit, ki je ‘zgodba’ že sam po sebi, je lahko čudovita izbira za preproste, enostavnejše stile oblek, kot tudi za modne, mladostne obleke iz sodobnih taftov in inox materialov.

3. Poročni nakit mora nevesto in celoten stil poroke dopolnjevati oziroma se z njo povezovati.

Nakit mora biti dobro usklajen ne le s poročno obleko pač pa tudi z drugimi poročnimi dodatki. Prav nakit je najboljše ‘orodje’ za poudarjanje celostnega videza. Zato pri izbiri velja biti še posebej pozoren na barvno in stilno usklajenost z obleko in celo stilom poroke. Z izbiro nakita z biseri, brezbarvnimi (pol)dragimi kamni ali Swarovski kristali je mogoče poenostaviti doseganje barvne in stilske usklajenosti za izjemno širok izbor poročnih oblek in stilov.

Ne pozabite, na poročni dan si zaslužite izgledati najlepše!

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.