Aktualno

Ostajamo vam na voljo – kljub “korona” razmeram

20. 11. 2020

Vlada je zaradi pandemije še podaljšala ukrepe, med katerimi je tudi začasna prepoved ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom, žal med izjemami ni poročnih salonov.

Zavedamo se, da je izbira in nakup zlasti poročnih oblek pri danih omejitvah tako rekoč neizvedljiva “na daljavo”, zato pripročamo, da se za termin obiska dogovorimo, ko bo vsaj nekoliko bolj jasno, kdaj bodo omejitve sproščene in vas bomo znova mogli sprejeti v salonu. Kljub omejitvam pa smo vam na razpolago za vse informacije, na željo pa tudi za posvet preko spleta.

Ker je prodaja na daljavo omogočena, vam v tem času želimo omogočiti vsaj spletni nakup za vse druge izdelke iz naše ponudbe. Za tovrstne nakupe omogočamo dodatne popuste, posebne akcije bodo objavljene v rubriki Aktualno.

Za povpraševanja, naročila, rezervacije ali dodatne informacije smo vam na voljo:

Vse dobro in ostanite zdravi!


Objavljeno: 23. 10. 2020

V zadnjih dneh se intenzivnost širjenja virusa povečuje, kar vodi k vse večjim omejitvam v javnem življenju, zato bo od 23. do 30. 10. 2020 salon odprt le po vnaprejšnjem dogovoru. Obvestila o morebitnih spremembah in prilagoditvah delovnega časa bomo pravočasno objavili v rubriki Aktualno.

Iskreno se trudimo za najkvalitetnejšo, varno in vašim pričakovanjem prilagojeno storitev, zato vas vabimo, da za pomerjanje oblek rezervirate svoj osebni termin obiska in zagotovili vam bomo celoten salon le za vas in za vaše spremljevalke / spremljevalce.

Dodatne informacije in rezervacije: https://poroka.com/kontakt/

Ostanite zdravi!

Nazaj na aktualno →

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.