Aktualno

Varno do obleke vaših sanj v Mod’Artu

23. 10. 2020

Vstopili smo v čas, ko v običajnih razmerah zlasti bodoče neveste že živahno pogledujejo za svojo poročno obleko, ki jo bodo oblekle v prihodnjem letu. Ker je letošnje poroke že od pomladi naprej krojila “korona” in so mnogi pari poroko prestavili v prihodnje leto (2021), se je razpoložljivost poročnih terminov (in oblek) za leto 2021 že nekoliko skrčila. A z oblekami iz novih kolekcij ponudbo uspešno dopolnjujemo, tako da imate neveste in seveda tudi ženini veliko in lepo izbiro.

V zadnjih dneh se intenzivnost širjenja virusa povečuje, kar vodi k vse večjim omejitvam v javnem življenju, zato bo od 23. do 30. 10. 2020 salon odprt le po vnaprejšnjem dogovoru. Obvestila o morebitnih spremembah in prilagoditvah delovnega časa bomo pravočasno objavili v rubriki Aktualno.

Iskreno se trudimo za najkvalitetnejšo, varno in vašim pričakovanjem prilagojeno storitev, zato vas vabimo, da za pomerjanje oblek rezervirate svoj osebni termin obiska in zagotovili vam bomo celoten salon le za vas in za vaše spremljevalke / spremljevalce.

Za rezervacijo termina ali dodatne informacije nas kontaktirajte:

Ostanite zdravi!

Nazaj na aktualno →

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.