Aktualno

O poročni modi z oblikovalko Roso Claro

16. 11. 2018

V naši pestri in bogati izbiri ženskih poročnih oblek imajo posebno mesto kolekcije oblikovalke Rosa Clara, ki je eno največjih imen v industriji ženske poročne mode. Z njo smo spregovorili par besed o …

poročnih modnih trendih: “Spreminjanje poročnih modnih smernic je vse hitrejše, a mislim, da je še bolj pomembno, da smo trendovski oblikovalci. Imamo najbolj kopirane modele na svetu, zato moramo biti še posebno inovativni in vedno korak pred drugimi.”

temu, kaj ji daje navdih: “Karkoli! Včasih vidim vratni izrez in se mi porodi ideja. Zbirke velikih oblikovalcev, tudi te so vir navdiha. Ampak kar vedno povem svoji ekipi je, da božanske sile ne prinašajo navdiha. To je trdo delo, ki zahteva mnogo discipline. Ko delate, pride navdih, težko pa je dobiti navdih, če ne delate.”

nakupovanju poročnih oblek na spletu: “Razumem ta trend, saj se zdi, da se vse lahko kupi “na klik”. Kavbojke ali jakno lahko preposto “kliknete”, kupite in nato uporabite. S poročno obleko, z njeno izbiro in pripravo pa je vseeno nekoliko drugače. Tu so ključni in nadvse dragoceni strokovnjaki, ki vas vodijo in vam pomagajo na poti izbire, da bi dobili tisto, kar resnično želite. To je osebno razmerje, na spletu tega ni.”

nasvetu za nevesto, ki stopa na pot iskanja njene obleke: Danes so neveste ‘digitalne’ in ko pridejo v salon, imajo že veliko informacij, a priporočila bi jim, naj si vseeno dovolijo prisluhniti nasvetu usposobljenega svetovalnega osebja, ki pozna ‘realnost’ poročnih oblek. Poleg tega bi jim dejala, naj bodo zveste poročni beli barvi in sebi, naj se ne preobrazijo v nekaj, za kar ne čutijo, da je del njih samih.”

V Mod’Artu se zavedamo, da je osebni odnos pri ob izbiranju obleke nadvse pomemben in nezamenljiv, zanj se močno potrudimo, zato, draga bodoča nevesta, obišči nas in izberi svojo obleko iz naše bogate izbire modelov Rosa Clara in Aire.

Rezerviraj svoj termin obiska in izkoristi vse prednosti osebne obravnave.

Nazaj na aktualno →

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |  

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.