Svečane, večerne in maturantske obleke

Se pripravljate na posebno svečano priložnost, na kateri bi želele izgledati kar najbolje? Ne glede na to, kakšen dogodek vas čaka – poroka, maturantski ples ali gala večerja – izkoristite ga, ter se oblecite v glamurozno obleko, v kateri se boste počutile prijetno in nekaj enkratnega.

Elegantne in modne svečane obleke za vsako priložnost


V našem salonu smo za vas pripravili vrhunsko izbiro elegantnih oblek v različnih odtenkih, dolžinah ter krojih. Na enem mestu boste tako našle prav tisto, kar si želite, ne glede na vašo starost ali obliko postave. Za dovršen modni videz so poleg svečane obleke pomembni tudi različni modni dodatki. Zato boste pri nas našle še pestro in raznoliko ponudbo dodatkov,  od poročnih ter svečanih čevljev, nakita, tančic ali torbic, pa vse do modnega, udobno ter kakovostnega spodnje perilo za poroke in druge posebne priložnosti.

Izposoja ali nakup svečane obleke?

V našem butiku vam za veliko večino poročnih in svečanih oblek omogočamo tako nakup kot izposojo, nekateri modeli pa so le v prodajnem programu. Kakšne so torej značilnosti teh možnosti, ki jih imate na voljo?

Izposoja je stroškovno učinkovita pot do dizajnerske ali ekskluzivne svečane obleke, ki si je želite že od nekdaj. Poleg cenovne dostopnosti izposoja nudi še nekaj drugih prednosti: obleke vam ne bo potrebno hraniti v omari, je čistiti ter vzdrževati, za vsako posebno in svečano priložnost si torej lahko omislite popolnoma novo elegantno obleko.

Ker pa so nekateri spomini preveč dragoceni, da bi jih izpustili izpred oči, obenem pa želite blesteti v obleki, ki bo vedno le vaša, je poročne in svečane obleke pri nas mogoče tudi kupiti. Ta možnost je še posebno privlačna za vse, ki ste si zamislile obleko, ki je ni mogoče najti v programu izposoje. Posebno ugodna možnost je odkup obleke iz programa izposoje.

Stilsko raznolika in bogata ponudba oblek

Z našo ponudbo oblek in dodatkov želimo nagovoriti vse, ki jim je blizu moda, eleganca, skladnost linij, kakovosti materiali in brezhibna izdelava. Za različne okuse imamo na voljo raznolike kolekcije poročnih in svečanih oblek priznanih modnih oblikovalcev. Na svoj račun boste prišle vse, ki iščete bodisi prečiščen, moden stil, obleke s pridihom romantike ali lahkotnejši bohemski chic videz, pa tudi vse, ki si želite nekaj več klasike. Raznolike dolžine oblek pestrost stilov še povečajo in tako ponudijo širok nabor možnosti za poroke in praznovanja v različnih ambientih in okoljih.

Prav tako boste v naši ponudbi lahko izbrale primerne obleke za družice, ki se bodo skladale s celotno podobo poroke ter obleko za večerno zabavo po poročnem obredu.

Na vrh

Prijavite se na pomerjanje/ogled oblek!

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite:
031 368 468 | info@mod-art.si |

Naj se vam zahvalim za poročno obleko. V njej sem se počutila pravljično…

Urška B. M.

Ženina je skoraj vrglo, ko me je zagledal, svatje niso mogli prehvaliti obleke…

Diana B.

Obleka je bila res super in sem se v njej izvrstno počutila.

Ana M.

Zahvaljujem se vam za izredno prijetno izkušnjo.

Sabina M.

Priporočam vsaki bodoči nevesti, da izbere vaš salon.

Nina R.